Cryo21 -hoidolla pehmeämpi
ja kiinteämpi iho

Cryo21 kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan  ja decolteen alueelle. Cryo21 -hoidolla voidaan  hoitaa vaikeammat alueet, kuten silmäpussit, couperosa, kaksoisleuan poisto ja kiinteytys, hyvin tehokkaasti. Paras tulos saavutetaan noin 3-5 hoidon sarjana.

Kauneudenhoidossa on kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä käytetty jo vuosia, sillä kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. Cryo21 on erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetun ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotanto ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho.

Cryo21-hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitavia entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu. Lisäksi aktivoidaan ihonalaista lymfakiertoa, joka poistaa kuona-aineet ihonalaisista kerroksista. Näin vapautuu lisää ”hyvinvointi”-endorfiineja, jotka taistelevat väsymyksen ilmiöitä vastaan ja kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen raikkaalta ja kimmoisalta.